Gullsponsorer har støttet rideklubben med kr. 10.000. Gullsponsorer får sin logo på vår hjemmeside samt at det blir montert et skilt med bedriftens logo på en samleplakat på anlegget, sammen med andre gullsponsorer. Dette blir værende på nett og anlegg i fire år.

Vi har gleden av å presentere våre gullsponsorer!

Elektor

Som en av verdens ledende produsenter av skogsmaskiner har Komatsu virksomhet i alle de viktige skogsmarkedene rundt om i verden. Hos Komatsu får du en samarbeidspartner du kan stole på, og som tilbyr et komplett utvalg av maskiner, tjenester, service og reservedeler for moderne skogbruk.

Komatsu

Les mer på Komatsus hjemmeside.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger og bistand til lønnskjøring, terminoppgaver, skattetrekk, arbeidsgiveravgift og statistikker for din virksomhet.

Når du er på jakt etter en diskusjonspartner kan R2 Økonomi AS gi deg gode råd for en lønnsom fremtid.  

R2 Økonomi AS tilbyr en rekke rådgivningstjenester ved forretning og overdragelser. 

R2 Økonomi

Les mer på hjemmesiden til R2 Økonomi

Moderne og behagelig tannpleie i Hamar

Vårt fokus er behandling i rolige omgivelser og at du skal følge deg trygg, samtidig som du møter samme behandler hver gang.

MN Tannlegeklinikk

Les mer på klinikkens nettsider

Oljefyringsservice AS, Ingeniørfirma er rørleggere som er spesialister på varme-, sanitær-, tåkedyse- og sprinkleranlegg for private og bedrifter i Hedmark, Oppland, Oslo og Bærum.

Med 24/7 rørleggervakt er vi tilgjengelige når du trenger oss!

Rør og øljefyringsservice AS

Les mer på bedriftens nettsider.

Jon-Olav Aabakken har drevet kjeveortopedisk praksis i Hamar siden 1989. Praksisen har i dag 7 ansatte. Alle har god opplæring, og vi bruker mye tid og penger på å holde oss faglig oppdatert.

Vi tilbyr alt av tannregulering til barn og voksne. Valgmulighetene er mange. Enten med klosser som er hvite og så godt som usynlige eller med metall. Reguleringen kan også gjøres på baksiden av tennene eller med usynlige plastskinner som kan tas av og på. 

Tannlege Aabakken

Les mer på bedriftens nettsider.